Dragi părinți, până la reglementarea accesului copiilor în centre educaționale, afterschool-uri și grădinițe, cursurile vor fi suspendate. În aceasta perioadă vă așteptăm ONLINE

Curs STEAM & Robotica

Cursurile STEAM sunt orientate pe inovație și creativitate printr-o abordare multidisciplinară care ajută copiii să descifreze și apoi să recompună soluții la provocări reale prin experimentare și joacă constructivă.

Cursurile Robolab pornesc de la înțelegerea conceptelor care ne înconjoară în viața de zi cu zi - lumină, sunet - mergând către primii pași în programare prin blocuri vizuale fizice și diverse hărți tematice, ajutând copiii să gândească logic, să înțeleagă unde greșesc și cum pot să repare ce au greșit.

Curs Programare & Gandire logica

Cursurile de programare sunt dezvoltate special pentru copii și prevăd creșterea treptată a complexității, interactivitate și implicarea în proiecte practice.

Scopul principal al cursurilor este de a-i ajuta pe copii să înțeleagă și să deprindă fundamentele programării, precum bucle, condiționări și variabile, prin joacă și proiecte practice ajungând să creeaze jocuri video și animații.