Curs Primii Pasi in Programare – Ne jucam si programam in Scratch

Fă primul pas și deschide copilului tău o lume nouă în care să se exprime și să descopere inspirație. Programarea devine un nou limbaj universal în care copiii vor deveni creatorii viitorului.

Curs cu 10 lectii incluse

Prima lecție va avea loc în săptămâna 15 - 19 Iunie dacă te grăbești. Durata unei lecții este de 1 oră și 15 minute

Copiii de 7 - 10 ani

Nivel începător - copiii aflați la primele interacțiuni cu programarea cu ajutorul blocurilor vizuale în Scratch

Tu alegi durata cursului

Poți opta pentru un program cu două lecții pe săptămână sau pentru un program cu o lecție pe săptămână

40 lei / lectie

Prețul cursului este de 400 lei și se achită integral la înscriere. Dacă optați pentru varianta cu o lecție pe săptămână puteți plăti în două tranșe egale, prima tranșă la înscriere și a doua înainte de lecția numărul 6

GARANTAT, BANII INAPOI

În cazul în care copilul nu se poate adapta la curs, puteți cere și primi banii înapoi înaintea celei de-a treia lecții

Maxim 4 copii / grupa

Oferim atenție dedicată fiecărui copil pentru a parcurge cursul în ritmul lui

Te asteptam cu drag la curs:

Cursul este dedicat începătorilor, copiilor aflați la primele interacțiuni cu programarea și constă în 10 lecții care se vor desfășura online în care ne vom juca cu blocurile vizuale din Scratch pentru a crea jocuri și animații.

Am creat o programă specială pentru copii care prevede creșterea treptată a complexității, interacțiuni live și implicarea în proiecte practice.

Pong, Breakout, Star Hunter sunt doar cateva din jocurile video simple pe care copiii le vor programa impreuna cu noi in cadrul cursului. Astfel vor intelege fundamentele programării și deprinderea terminologiei, precum bucle, condiționări și variabile.

Copiii sunt ghidați îndeaproape de traineri experimentați în IT prin interacțiuni LIVE și sunt încurajați să lucreze și independent pentru a dezvolta și personaliza proiectele și în afara clasei virtuale.


Pentru orice detaliu, ne găsiți la un telefon distantă → 0731 499 400 & [email protected]

La finalul cursului copiii vor putea sa:

înțeleagă conceptele de bază ale programării: bucle, condiționale și variabile
programeze proiecte simple singuri
participe la cursuri de programare în Scratch pentru avansați

Toți copiii vor fi supuși unei evaluări formale, iar părinții vor primi rapoarte individuale în care sunt prezentate realizările și progresele copilului lor.

Inscriere curs

Ce este Scratch ?

Scratch este cel mai popular limbaj de programare pentru copii, dezvoltat de MIT Media Lab, cu peste 55 milioane de utilizatori înregistrați. Scratch folosește o interfață prietenoasă cu blocuri vizuale de diferite culori care sunt trase și amplasate într-o ordine logică pentru a crea animații, jocuri și povești. Scratch îi ajută pe copii să-și dezvolte gândirea logică, abilitățile de rezolvare a problemelor și creativitatea.

Cerinte tehnice:

    laptop sau calculator cu mouse și conectat la internet. Tabletele nu permit accesarea tuturor funcționalităților platformei Scratch. De exemplu, pot fi jocuri în care să fie nevoie să alocăm funcționalități anumitor taste care nu vor putea fi funcționale de pe tabletă.

    web cam, căști cu microfon

    conferințele interactive LIVE se vor desfășura online folosind platforma Microsoft Teams. Accesul la Microsoft Teams se poate face din browser fără să fie nevoie de instalarea unui software suplimentar

    proiectele vor fi dezvoltate în platforma Scratch

Inscriere curs