De ce Robolab ?

Robolob organizeaza programe educationale cu scopul de a ajuta copiii sa creeze si inoveze cu ajutorul tehnologiei. Noi sustinem copiii sa devina mai buni si sa dezvolte lumea din jurul lor prin inovatie si creativitate.

Dezvoltare pas cu pas

Toate calatoriile incep cu elementele de baza, simple, colorate si distractive, iar complexitatea creste odata cu noi. Plecam de la intelegerea conceptelor care ne inconjoara in viata de zi cu zi - lumina, sunet - mergand catre primii pasi in gandirea logica si programare.

Bazele logicii

Pentru a ne atinge obiectivul am dezvoltat si continuam sa imbunatatim o metodologie prin care sa lucram cu copiii, bazata pe experimentare, creativitate si joaca care sa dezvolte colaborarea intre copii si abilitatea lor de a folosi tehnologia. Prin joaca dirijata cu blocuri logice si harti tematice copiii invata conceptele de baza ale logicii si ale programarii

Experimentare si joaca

Incurajam copii sa se joace si sa experimenteze, sa asambleze propriile solutii si le dam incredere sa treaca peste obstacolele aparute atunci cand faci lucrurile pentru prima oara. Joaca deschisa incurajeaza interactiunea, implicarea si colaborarea, permitand dezvoltarea abilitatilor social-emotionale.

Conectati la materiale educationale moderne

Cautam in permanenta sa invatam si sa dezvoltam programa noastra cu materiale didactice premium profitand tehnologii care azi sunt folosite in programe educationale din Londra sau Singapore pot fi maine in Romania datorita faptului ca tehnologia nu mai are bariere. Pentru cei mai mici cautam instrumentele premium de invatare interactive dar FARA ECRANE