Aceasta pagina este despre noi

Noi la Robolab dezvoltăm abilitățile copiilor treptat, pas cu pas, prin cursuri de gândire logică și programare

Cine suntem?

RoboLab este spațiul în care tehnologia devine prietenoasă cu copiii noștri! Prin cursuri de programare adaptate vârstei lor, aceștia învață tehnici utile prin care își transformă pasiunile în abilități.

Noi suntem Cristi și Anca, părinții lui Vlad și a Anei, pasionați de tehnologie care înțeleg atât avantajele, cât și dezavantajele pe care tehnologia le aduc în viața noastră și a copiilor noștri. Am construit RoboLab din dorința de a schimba relația pe care copiii o au cu tehnologia, fără a-i diminua importanța în viitorul lor. Pe măsură ce tehnologia avansează devine tot mai clar pentru fiecare părinte că nu își poate ține copilul departe de ea. Atunci ce este de făcut?

Credem că o dezvoltare armonioasă a copiilor are loc atunci când preocupările, pasiunile și nevoile lor nu sunt ignorate. Trainerii RoboLab îi ajută să își folosească pasiunile constructiv și să dezvolte abilități pe care le pot folosi în viitor. RoboLab își propune să fie parte din această schimbare benefică a relației copiilor cu tehnologia!

Cursuri de programare în ritmul copilului tău

Am dezvoltat cursuri de programare pentru copii între 7 și 14 ani care le dau șansa să vadă în jocurile și aplicațiile preferate mai mult decât o modalitate de a petrece timpul, ci un instrument de învățare și o posibilitate de a transforma imaginația în realitate. Încă de când învață să scrie, prin cursurile de programare pentru copii Robolab, cei mici fac primii pași în programare prin folosirea unor blocuri vizuale precum piesele de Lego pentru a crea primele povești, animații și jocuri video! Pe măsură ce vocabularul lor se dezvoltă, se face tranziția către blocuri vizuale ce conțin text, pentru ca ulterior să treacă de la programare vizuală la programare text în limbaje de programare precum Pythn, Java sau Javascript.

Află mai multe detalii despre cursurile de programare RoboLab!